logo

NIEUWS OVERZICHT

24 jan 2018

Uitslag FvdM thema “Licht”

Jullie hebben gestemd voor de Foto van de Maand met het thema “Licht”. De meeste stemmen (2) gingen naar de foto met als titel: “Vederlicht.” De foto is ingezonden door Régine. Van harte gefeliciteerd!

08 jan 2018

Uitslag Clubwedstrijden 2017

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 08-01-2018 zijn de winnaars van de clubwedstrijden in 2017 bekend gemaakt. De top 3 keeg uit handen van voorzitter Kees Tetteroo een cadeaucheque uitgereikt. Lees hier de volledige uitslag. Alle deelnemers uiteraard gefeliciteerd met jullie resultaat en heel veel succes gewenst in het komende jaar.

21 nov 2017
Interview TC-Tubantia

Interview TC-Tubantia 23-11-2017

Donderdag 23-11-2017 is er in de TC-Tubantia een mooi stukje geplaatst over 25 jaar Fotoclub Oldenzaal, waarin o.a. Kees Tetteroo, José oude Lohuis en Xenia ter Horst aan het woord komen. De pdf van dit interview kun je bekijken door op de bijgevoegde link te klikken.

21 nov 2017

Uitslag Foto vd Maand November – Thema Metaal

Jullie hebben gestemd voor de Foto van de Maand November met het thema “Metaal”. De meeste stemmen (3) gingen naar onderstaande foto met als titel: “Kunstwerk van metalen pijpen en staaldraad in Kröller-Muller museum.”

19 nov 2017

TWEEDE PRIJS VOOR FOTOCLUB OLDENZAAL

Donderdag 16 november 2017 vond in Almelo de bespreking van de Afdelingswedstrijd plaats. De Afdelingswedstrijd is een individuele wedstrijd voor de leden van de Fotobond afdeling Twente. Aan deze wedstrijd is tevens een clubklassement verbonden. Wanneer een club tenminste 6 foto’s heeft ingezonden dan neemt zij automatisch deel aan het clubklassement en tellen de 6 hoogst gewaardeerde foto’s daarvoor mee. In totaal namen 10 clubs deel aan deze afdelingswedstrijd. Onze fotoclub had 14 foto’s ingezonden. Individueel eindigde Masja Floor met […]

12 nov 2017

Nieuw logo voor Fotoclub Oldenzaal

Fotoclub Oldenzaal bestaat deze maand 25 jaar! Uiteraard hebben we dat de afgelopen week gepast gevierd in ons thuishonk bij de Zonnestraal, onder het genot van een hapje en een drankje. Er werd gezellig bijgekletst en herinneringen opgehaald aan de hand van een mooie presentatie met historische foto’s uit de afgelopen 25 jaar.