logo

Foto van de Maand – competitie

De laatste tijd is er m.b.t. de website op de achtergrond het een en ander gebeurd. Zo zijn we naar een andere server verhuisd. Dit heeft (toch nog) een aantal weken in beslag genomen, maar gelukkig werkt alles weer naar behoren. We zijn daarbij enkele dagen off-line geweest (in de onderhoudsmodus) omdat de Leden Galerij niet meer bleek te werken. Gelukkig hebben we ook dat kunnen oplossen.

Rond die periode hebben we ook wat kleine cosmetische aanpassingen gedaan. Zo hebben we samen met de redactie hier en daar het menu wat opgeschoond en wat teksten aangepast.

 

FOTO VAN DE MAAND

De “Foto van de Maand” is weer in ere hersteld. Er is een nieuwe opzet gemaakt, waarbij niet meer door de redactie besprekingen aan de foto’s worden toegevoegd maar jullie als inzenders zelf kunnen stemmen. Vanaf vandaag kan er weer worden ingezonden. De pagina waar dit kan vind je onder “Wedstrijden – Foto van de Maand 2017“. Hier vind je ook alle informatie. (eventuele vragen / opmerkingen kun je sturen naar redactie@fcoldenzaal.nl)

Reageren is niet meer mogelijk