logo

Nieuw logo voor Fotoclub Oldenzaal

Fotoclub Oldenzaal bestaat deze maand 25 jaar! Uiteraard hebben we dat de afgelopen week gepast gevierd in ons thuishonk bij de Zonnestraal, onder het genot van een hapje en een drankje. Er werd gezellig bijgekletst en herinneringen opgehaald aan de hand van een mooie presentatie met historische foto’s uit de afgelopen 25 jaar. Onze voorzitter Kees Tetteroo vertelde in zijn openingstoespraak over het ontstaan en de geschiedenis van Fotoclub Oldenzaal.

Ons lid Hermine bedankte namens alle leden het bestuur voor de inzet voor de fotoclub en overhandigde de bestuursleden een leuk presentje dat zeer gewaardeerd in ontvangst werd genomen.

Bij het jubileum hoort natuurlijk een kado. Dat werd digitaal overhandigd en gepresenteerd: het nieuwe logo voor Fotoclub Oldenzaal.

 

 

Het logo is ontworpen door ons lid Régine Wijffels. In het grafisch vormgegeven diafragma is hét symbool van de stad Oldenzaal, het Boeskoolmenneke, verwerkt. Dit is gebeurd met toestemming van de erven van Jan Kip, de maker van het bekende beeld. De getallen in het diafragma staan voor de digitale weergave (binair) van de foto.

Met Twentsche Courant – Tubantia is contact gezocht voor publicatie van een artikel met daarin uiteraard ook de bekendmaking van het nieuwe logo. Wanneer het artikel is gepubliceerd, zullen we hier uiteraard melding van maken.

 

Reageren kan hier