logo

Stemmen op de Foto van de Maand

We zijn inmiddels een aantal edities onderweg met de Foto van de Maand nieuwe stijl en we merken dat onze leden er nog aan moeten wennen. Zo is de deelname nog niet erg groot en krijgen we de vraag hoe er gestemd moet worden.

Stemmen op je favoriete foto’s is gemakkelijk. Ga naar de Foto van de Maand pagina, en klik in de zijbalk op de link met de afgelopen maand (we zitten nu in Oktober, er kan gestemd worden op September). Klik daar op 1 van de foto’s (bijvoorbeeld de 1e foto). Daar heb je al de mogelijkheid om je stem middels de blauwe knop onderaan de foto uit te brengen. Nu de foto groot te zien is kun je ook doorbladeren door op het pijltje aan de zijkant van de foto te klikken. Onder iedere foto zit de stem-knop. Je kunt op meerdere foto’s je stem uitbrengen, maar slechts 1 x per foto.

Meedoen? Klik op de link (zijbalk) van de lopende maand op de centrale Foto van de Maand pagina. Vervolgens klik je in het formulier op “Foto toevoegen”. De rest wijst zich vanzelf. Hoe meer mensen meedoen, des te spannender wordt natuurlijk de competitie!

Veel succes toegewenst!

 

 

Reageren is niet meer mogelijk