logo

Avondfotografie

Onze clubavond van 26 nov. 2018 was dit keer niet in de Zonnestraal, maar we hadden afgesproken op een parkeerplaats niet ver van de Horsttoren op het terrein van de UT in Enschede.

Omstreeks 19.00 uur hadden zich al 17 leden verzameld, iets later kwamen er nog 2 bij. Het was behoorlijk koud en dat was dan ook reden om alvast richting de toren te lopen. Kees had geregeld dat we tussen 19.30 en 20.15 uur naar boven konden, om daar op de bovenste verdieping “Enschede by Night” te fotograferen. In de hal was het druk, ¬†studenten hadden een sportieve avond, ze moesten van beneden naar boven rennen via de trappen. De man met de sleutel zorgde dat we op 3 balkons naar buiten konden. Daar stond ook een ‘fris’ windje, maar iedereen had daar op gerekend, men had lekkere dikke jas aan. Men liep van het ene naar het andere balkon, om maar vooral niets te missen. Of het allemaal gelukt is, zullen we later wel horen cq zien op onze website. Toen de tijd om was, zijn we weer naar beneden gegaan, waar Kees vertelde dat iedereen verder vrij was om het terrein te verkennen en te fotograferen, maar uiteraard kon men ook nog naar het Roombeek gaan, want daar kan het ’s avonds ook best mooi zijn, met die waterpartijen enz.

Enkelen gingen al weer huiswaarts, maar het merendeel bleef op het terrein en op verschillende plaatsten zag je leden opduiken. Bij lange tijdopnames is dat goed te zien.

Kortom een frisse, zo niet koude avond, maar weer een ervaring rijker, hoop ik.

Jos

Reageren is niet meer mogelijk