logo

Puzzeltocht 29-04-2019

FCO Puzzeltocht 29-04-2019

Klik op de foto voor slide-show

Ook dit jaar heeft Kees, geassisteerd door Jos, weer een puzzeltocht uitgezet. Dit keer in het prachtige natuurgebied van de Tankenberg. Verzamelen was op de parkeerplaats van het voormalige restaurant Pan. We begonnen om 19.00 uur. 17 leden deden mee, die in groepjes van 3 à 4 op pad gingen nadat Kees de route en opdrachten had uitgedeeld.

Kees reed rond op de fiets om, waar nodig, adviezen te geven en Jos tegengesteld, te voet. Het weer zat ons niet echt mee, bewolkt en grijs en niet aangenaam van temperatuur, maar dat mocht de pret niet drukken. Helaas wordt het bij bewolkt weer ook sneller donker en om de laatste opdrachten goed te doen, viel niet mee. Reden voor sommige leden om nog eens terug te komen om alsnog de opdrachten te doen. Dat is natuurlijk de ware spirit.

De opdrachten leken misschien eenvoudig, maar om het goed te doen, moest je soms toch even goed nadenken, hoe je nou het beste de opdracht kon uitvoeren, om toch een mooie foto te maken. En dat was natuurlijk ook de opzet : een leerzame avond te hebben. De sfeer zat er goed in en ik had de indruk dat men het leuk vond en dat men zich prima vermaakt had.

 

Details

  • Van: 29 april 2019
  • Tot: 29 april 2019
  • Begint: 19:00
  • Eindigt: 21:30

Adres

  • Oldenzaal, Tankenberg