logo

Soosavond 13 Juli 2020

Op maandagavond 13 juli hebben we kunnen genieten van een gezellige soosavond, de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie. Door het prachtige weer konden we de hele avond buiten op het terras van hotel ter Stege vertoeven. Er hadden zich 10 leden aangemeld, maar uiteindelijk waren er 18 leden aanwezig. Het doel van de avond was vooral een gezellig samen zijn, maar uiteraard werden er ook allerlei onderwerpen over fotografie met elkaar gedeeld. Tja, wat wil je als je met 18 hobby fotografen bij elkaar zit!

José en Paul vergeleken de programma’s Photoshop en Affinity met elkaar, Frans en Jan hadden voor de leden uit de portretgroep, al allerlei ideeën over belichting en werken met de flitser, er werd gebrainstormd over het komende museumuitje en Annette kreeg van Anton nog een keer uitleg hoe je een fietser in beweging moet fotograferen. Kortom er werd gebruik gemaakt van elkaars kennis en ervaring op het gebied van fotografie.

Al met al een zeer geslaagde en gezellige afsluiting, na de Corona periode waarin noodgedwongen alle activiteiten stil lagen. Je kon duidelijk merken dat iedereen weer zin heeft om samen wat te ondernemen. We hopen dan ook dat we na de vakantie vol enthousiasme de clubavonden kunnen opstarten.

We wensen iedereen een fijne zomer toe en zien elkaar terug in augustus.

Tot dan.

Soosavond Foto 1 Soosavond Foto 2

Soosavond Foto 3 Soosavond Foto 4 Soosavond Foto 5 Soosavond Foto 6

 

Reageren kan hier