logo

Foto van de Maand

Welkom op de Foto van de Maand pagina van Fotoclub Oldenzaal.

Met iedere maand een nieuw thema kunnen leden van Fotoclub Oldenzaal meedoen aan deze “competitie”.

De thema voor de komende maand:

  • November : Transport

Het nieuwe thema is “Transport” – Inzenden kan t/m 30-11-2019

Geleidelijk aan zal er geen “maand” meer aan de wedstrijd worden meegegeven. Het is gebleken dat dit t.o.v. de inzend-, stem-, en publicatieperiode nog wel eens verwarring opleverde. Vanaf nu dus de benaming “FvdM Thema XXX”.

De opzet is eenvoudig: stuur gedurende de aangegeven tijd maximaal 3 foto’s in die voldoen aan het thema. Vervolgens is er een periode waarin je jouw stem kunt uitbrengen op één van de foto’s. Na afloop van de stemronde is dan de foto met de meeste stemmen de “Foto van de Maand”. Deze wordt dan ‘prominent’ uitgelicht op onze website. LET OP: Om te kunnen stemmen hoef je NIET ingelogd te zijn. Ook familie, vrienden en kennissen mogen dus meestemmen!

Meedoen kan door op de link te klikken in de zijbalk. Indien de termijn is gesloten of nog niet geopend is wordt dit automatisch zichtbaar.

Opmerking: waar gevraagd wordt in te loggen (bijv. bij “Jouw inzendingen”) gebruik je de inloggegevens die je hebt ontvangen voor deze website. Registratie is niet mogelijk, derhalve alleen bestemd voor leden van Fotoclub Oldenzaal.