logo

NIEUWS OVERZICHT

17 jun 2021

Presentatie van de mentoraatfoto’s en een workshop Compositie

Hopelijk gaat het deze keer wel door, het presenteren van de foto’s van het mentoraat. De leden die er aan mededen moesten iedere keer teleurgesteld worden. Julius Visser was hun mentor en hij zal aansluitend een workshop geen met het thema Compositie.

17 jun 2021

Avondfotografie

Vanavond i.p.v. de jaarlijkse kermisavond, gaan we elders fotograferen. Details volgen nog, Hopelijk is het die avond een goed “blauw uurtje”

17 jun 2021

Algemene leden vergadering

vanavond staat de ALV gepland, door corona is het later dan te doen gebruikelijk. We houden de vergadering in onze nieuwe lokatie bij Quick ’20. Uiteraard krijgt iedereen tijdig de uitnodiging en de verslagen.

17 jun 2021

Soosavond

vanavond gezellig samen zijn, bedoeling is deze keer dat te doen op het Hulsbeek. Details volgen nog

17 jun 2021

Puzzeltocht

Kees heeft ook deze keer weer een leuke puzzeltocht uitgezet. We verzamelen om 19.00 bij de waterpomp. Na afloop drinken we gezellig wat bij hotel ter Stege, bij mooi weer uiteraard op het terras. Vergeet niet je op te geven, zie de mail van de secretaris van 17 juni voor meer details.

06 jun 2021

Uitje naar het Arboretum

05-06-2021 Fotograferen in het Arboretum. Na onze laatste gezamenlijke activiteit, het fotograferen op de najaarskermis in Oldenzaal, was het 5 juni eindelijk zover dat we weer samen op pad mochten. Jos had een bezoek aan het Arboretum in de Lutte geregeld. Alles in de buitenlucht, dus zo veilig mogelijk. We waren in totaal met 18 leden.  Om 14.00 uur konden we ons verzamelen op het terras. Nadat Jos iedereen welkom heette en ons nieuwe clublid Marinte van Leuven had voorgesteld, […]