logo

NIEUWS OVERZICHT

05 nov 2019
04 nov 2019

Presentatie Bert Spiertz

Tijdens onze clubavond van 4 november 2019 hadden we Bert Spiertz te gast. Deze ex-leraar (Voortgezet Onderwijs) gaf rond 1985 zijn baan op om zich te richten op een carrière in de fotografie. Hij volgde een opleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn en sloot zich aan bij fotobureau Hollandse Hoogte.

01 nov 2019

1e Clubavond in 2020

vanavond houden we weer onze traditionele nieuwjaarsreceptie. We hopen een aantal leden te hebben die een korte presentatie houden, verder natuurlijk een gezellige avond, waarop ook de winnaars van de 3 clubwedstrijden bekend worden gemaakt. Vanavond kunnen we ook kijken naar een presentatie van de foto’s die de Thema groep Kunstfotografie heeft gemaakt, daarnaast zal Annette een korte presentatie houden van de Slag bij Grolle.

21 okt 2019

Uitslag FvdM Lucht

Jullie hebben gestemd voor de Foto van de Maand met het thema “Lucht”. De meeste stemmen (2) gingen naar onderstaande foto’s met als titels: “Lucht weerspiegeld” en “Stilte in lucht”

23 sep 2019

Uitslag FvdM De kleur blauw

Jullie hebben gestemd voor de Foto van de Maand met het thema “De kleur Blauw”. De meeste stemmen (3) gingen naar onderstaande foto’s met als titels: “Drup, drup” en “Blauw – blauwer – blauwst”     De foto zijn ingezonden door resp. Karin Vogt en Régine Wijffels. Van harte gefeliciteerd! (Voor groot formaat klik op de foto – opent in nieuw tabblad)   De Top 5 van de Foto van de Maand thema “De kleur blauw”: Karin – Drup, drup […]

21 aug 2019

Uitslag FvdM Bomen

Jullie hebben gestemd voor de Foto van de Maand met het thema “Bomen”. De meeste stemmen (4) gingen naar onderstaande foto met als titel: “Bomen weerspiegeld”