logo

NIEUWS OVERZICHT

11 nov 2018

Masja Floor winnaar Afdelingswedstrijd 2018 Fotobond afdeling Twente

Bij de Afdelingswedstrijd 2018 van de Fotobond afdeling Twente is Masja Floor, lid van onze fotoclub, terecht als winnaar van de 1e prijs en de “Twente Camera 2018” verkozen.

08 nov 2018

Herfst

Vandaag, 8 nov. 2018, ben ik op verkenning geweest in het kleine bosgebied de TIP te Losser. Ik wilde weten of het nog een keer de moeite waard was om er heen te gaan met de macroliefhebbers. We zijn daar wel eerder geweest met een aantal leden om er paddenstoelen te fotograferen.

23 okt 2018

Uitslag FvdM thema “Naar boven kijkend”

Jullie hebben gestemd voor de Foto van de Maand met het thema “Naar boven kijkend”. De meeste stemmen (2) gingen naar onderstaande foto met als titel: “Wat zien ik”

19 okt 2018

Wijziging in albums van leden

In de gallery “Albums van Leden” hebben we een wijziging doorgevoerd voor wat betreft de zichtbaarheid van foto’s. Het verzoek kwam binnen of het mogelijk was dat als je óp een foto klikt, je dan de foto groot (d.m.v. een pop- up effect) op je scherm te zien krijgt. We staan altijd open voor ideeën en verbeteringen, dus hebben we deze verandering doorgevoerd.

23 sep 2018

Uitslag FvdM thema “Structuren”

Jullie hebben gestemd voor de Foto van de Maand met het thema “Structuren”. Een echte winnaar is er deze maand niet: gelijk geeindigd… Daardoor geeft de app die we voor de wedstrijd gebruiken af en toe wisselende resultaten. Helaas viel het aantal inzendingen tegen, maar ook het aantal stemmen. Ligt het aan de vakantieperiode? Het onderwerp?

23 jul 2018

Uitslag FvdM thema “Scherp vs Onscherp”

Jullie hebben gestemd voor de Foto van de Maand met het thema “Scherp vs Onscherp”. De meeste stemmen (5) gingen naar de foto met als titel: “Denimblue”