logo

NIEUWS OVERZICHT

25 jun 2019

Uitje naar Amersfoort

Zoals vermeld in de nieuwspagina, gaan we toch naar Amersfoort. De vakantieperiode van 3 maanden is dit jaar erg lang en 15 juni ging niet door wegens gebrek aan belangstelling. Op dit moment staat de teller op 12 leden. We reizen per trein met groepskaartjes. Let op je mailbox deze week. 

25 jun 2019

Amersfoort

Vanwege het niet doorgaan op 15 juni en de toch wel lange vakantieperiode voor onze club, hebben we gemeend toch naar Amersfoort te gaan. Dat doen we op 3 augustus. Als meewilt, moet je dit wel even aanmelden.

23 mei 2019

Uitslag FvdM Beroep of Werk

Jullie hebben gestemd voor de Foto van de Maand met het thema “Beroep of Werk”. Er waren (helaas slechts) 6 inzendingen. De eerste 3 plekken hebben alle 1 stem en daarmee hebben we dit keer 3 winnaars.

28 apr 2019
Beginfoto 2019

Kettingfoto editie 2019

Ook in 2019 konden leden van Fotoclub Oldenzaal weer meedoen aan de “Kettingfoto”. In drie groepen verdeeld ontving de 1e deelnemer van iedere groep de startfoto (voor iedere groep dezelfde foto). Aan de hand van deze startfoto moest de 1e deelnemer een eigen foto maken die op die startfoto is geïnspireerd en deze vervolgens doorsturen naar deelnemer 2.

21 mrt 2019
Deventer Dock sight

Uitslag FvdM Thema “Avondlicht”

Jullie hebben gestemd voor de Foto van de Maand met het thema “Avondlicht”. De meeste stemmen (5) gingen naar bovenstaande foto met als titel: “Deventer Dock sight”

14 mrt 2019

Lid FCO bij de beste 10 bij Foto Regionaal Afdeling Twente

Dat onze fotoclub geen lid meer is van de fotobond betekent niet dat leden daar geen lid meer van kunnen zijn. Zo ook Willem van Leussen. En kijk wat dat kan opleveren.

Bij de wedstrijd Fotoregionaal 2019 afdeling Twente behoorde de serie van Willem van Leussen tot de beste 10 van de 63 inzendingen. Net niet in de top 3, maar wordt wel ingezonden naar de Salon Nationaal van de Fotobond.