logo

NIEUWS OVERZICHT

23 jul 2018

Uitslag FvdM thema “Scherp vs Onscherp”

Jullie hebben gestemd voor de Foto van de Maand met het thema “Scherp vs Onscherp”. De meeste stemmen (5) gingen naar onderstaande foto met als titel: “Denimblue”       De foto is ingezonden door Annette Benneker. Van harte gefeliciteerd! (Voor groot formaat klik op de foto – opent in nieuw tabblad)   De Top 5 van de Foto van de Maand thema “Straatfotografie”: Annette – Best scherp! – 3 stemmen Masja – Scherp vs onscherp – 2 stemmen De […]

10 jul 2018

Vakantie

9 juli was onze laatste avond voor de vakantie, d.w.z. er zijn voorlopig geen clubactiviteiten meer. De eerste is zondag 2 september. Gepland staat Munster ZOO, maar dat kan nog Osnabrück worden. Dan een dag later, maandag 3 september beginnen we weer met onze 1e clubbijeenkomst. Voor nu allemaal alvast, namens het hele bestuur, een fijne vakantie gewenst, sommigen zijn misschien alweer terug, weer anderen gaan niet weg en blijven lekker in het warme Nederland.

22 jun 2018

Uitslag FvdM thema “Portret”

Jullie hebben gestemd voor de Foto van de Maand met het thema “Portret”. De meeste stemmen (5) gingen naar onderstaande foto met als titel: “Denimblue”       De foto is ingezonden door Marian Hoeben. Van harte gefeliciteerd! (Voor groot formaat klik op de foto – opent in nieuw tabblad)   De Top 5 van de Foto van de Maand thema “Straatfotografie”: Marian – Denimblue – 3 stemmen Annette – Op z’n paasbest – 2 stemmen Karin – Trio schattig […]

22 mei 2018

Uitslag FvdM thema “Straatfotografie”

Jullie hebben gestemd voor de Foto van de Maand met het thema “Straatfotografie”. De meeste stemmen (5) gingen naar onderstaande foto met als titel: “Het middelpunt…”

24 apr 2018
Beginfoto Kettingfoto 2018 FCO

Kettingfoto 23-04-2018

Op 23 april 2018 was de presentatie van de Kettingfoto. Bij de Kettingfoto is het de bedoeling dat de deelnemende leden in groepen worden verdeeld. Het eerste lid in een groep ontvangt een startfoto (die voor alle groepen gelijk is). Op basis van de startfoto maakt de 1e deelnemer in iedere groep een eigen foto en stuurt die vervolgens door naar het 2e lid in de groep.

22 apr 2018

Uitslag FvdM thema “Wonen”

Jullie hebben gestemd voor de Foto van de Maand met het thema “Wonen”. De meeste stemmen (1) gingen naar de foto met als titel: “Achter elke deur een andere woning.” Eigenlijk zijn de plaatsen 1 t/m 5 (allen met 1 stem) ex aequo geëindigd, de uiteindelijke rangorde wordt echter bepaald door de computer.