logo

WEDSTRIJDEN

FOTOCLUB OLDENZAAL

CLUBWEDSTRIJDEN

Hieronder volgen de thema's voor 2019:

18 Februari 2019- Thema: vrij
20 Mei 2019 - Thema "Markt Aktiviteiten"
07 Oktober 2019 - Thema "Kruispunt(en)"

INLEVERDATUM WEDSTRIJD 7 OKTOBER: VOOR 22 SPETEMBER BIJ JOSÉ (leden zijn hierover geïnformeerd per email)

De jurering wordt het komende jaar gedaan door Susan Reuvers (van Suus' Fotosjop).

In het kort nog even de regels en voorwaarden voor deelname:

Wat:

Foto's in kleur of zwart-wit afgedrukt. I.v.m. praktische bezwaren geen dia's of digitale bestanden.

Hoeveel:

Maximaal 3 foto's per wedstrijd, waarbij een serie (zie verderop) als 1 foto wordt aangemerkt.

Hoe:

Foto's aanleveren met kortste zijde minimaal 18 cm, langste zijde maximaal 50 cm. Foto's in passe-partout of opgeplakt op hard karton, buitenmaat altijd 40x50.
Naam achterop vermelden, graag rechts bovenin. Ook belangrijk is de bovenkant van de foto, bij twijfelgevallen aangeven met een pijl.

LET OP: Nieuw dit jaar is dat Susan Reuvers graag de Exif-gegevens wil zien (sluitertijd, diafragma, ISO) zodat zij beter kan beoordelen hoe de foto is gemaakt en aan de hand van die gegevens wellicht tips kan geven. Deze gegevens dan ook graag achter op de foto / passe partout vermelden. Ook een titel meegegeven aan de foto wordt gewaardeerd!

Voor panoramafoto's kan de maat afwijken, echter dan langste zijde foto minimaal 40 cm hoogte minimaal 10 cm. Buitenmaat passe-partout of karton altijd 40x50.

Een serie ( min 2, max. 5 foto's) aanleveren mag ook, deze telt voor één foto. Men mag dus nog 2 foto's inleveren. Graag serie nummeren: b.v. 1 van 5, 2 van 5 enz. om verwarring bij de wedstrijdleiding te voorkomen.

Inleveren van de foto's kan tot de datum aangegeven in de agenda, te vinden in het menu onder "Activiteiten" (ong. 14 dagen vóór de wedstrijd datum!)

Voor uitgebreide informatie klik op de button "INFO" hieronder.