logo

Puzzeltocht 12-06-2023

Klik op de foto voor slide-show

Onder tropische omstandigheden vond 12 juni jongstleden in stadspark De Roosboer onze jaarlijkse fotopuzzeltocht plaats. Een zwoel briesje zorgde voor enige verkoeling.

Na het overhandigen van de instructies met plattegrond, waar middels een gekleurde stip en/of bal aangegeven stond waar iets uitgevoerd moest worden, kon men alleen of in groepsverband van start.

Met opgaven als:

“ Maak een (detail) foto van of zet iets in scène bij het houten bankje zodat een nieuw woord met bank ontstaat. Voorbeeld - zitbank - bankbiljet etc... “ werd er ook een beroep gedaan op je creativiteit en logisch denkvermogen.

De opdracht om op natuurlijke wijze een optische illusie vast te leggen met een clublid in de hoofdrol, kostte sommige deelnemers wel wat hoofdbrekens. Een enkeling had wat moeite om 2 bloemen met beginletter K te vinden…. het is natuurlijk meestal iets wat met een R begint wat als boeket aan de partner gegeven wordt ;-)))

Daarnaast had Regine 2 figuranten (Lucas en Stijn) bereid gevonden te komen vissen, zodat men van hen beide een foto kon maken. Als dank ontvangen de broers hier een
mooie (digitale) foto van.

Het bleef die avond nog lang warm en daardoor lag het tempo wat lager waardoor het voor sommige leden nog een hele uitdaging werd om met beperkt licht nog goed belichte foto’s te maken.

Van deze fotopuzzeltocht zal later dit jaar nog een presentatie gemaakt worden waarin we de resultaten van de deelnemers kunnen bewonderen.

Details

  • Van: 12 juni 2023
  • Tot: 12 juni 2023
  • Begint: 19:30
  • Eindigt: 22:00

Adres

  • Oldenzaal