logo

Ik geef de camera aan Bart

Ik ben pas in het digitale tijdperk met fotografie begonnen. IK ga graag met de club  op stap.

Jammer genoeg kan dat in deze corona tijd voorlopig niet,  maar 2  enthousiaste fotografen  kunnen elkaar ook altijd inspireren tot het maken van mooie foto’s. Mijn voorkeur gaat uit naar architectuur, reis en natuurfotografie.

Ik heb met de caravan al veel gereisd door Europa. Ik kijk altijd weer met plezier naar de foto’s van al deze vakanties. Een aantal jaren geleden heb ik 2 reizen gemaakt naar Vietnam en Indonesie. Prachtige fotogenieke landen. Honderden foto’s zijn er gemaakt.

Naar de bijgevoegde foto uit Vietnam kijk ik altijd met veel respect. Je zal op zo’ n jonge leeftijd al met je jongere broertje op de rug moeten sjouwen. De stedentrip naar Valencia was geweldig. Het is een mooie stad om een weekje te fotograferen. Valencia heeft een mooie oude historische binnenstad en ook de nieuwe wijk met moderne gebouwen is de moeite waard om fotografisch vast te leggen.

Ik fiets en wandel veel. De camera neem ik bijna altijd mee, want er zijn altijd van die momenten dat je denkt: “Waarom heb ik mijn toestel  niet bij me?”

 

Foto 1 heb ik gemaakt in het Engbertsdijkveen.

Foto 2 in Vietnam.

Foto 3 in Valencia.

Ik geef de camera door aan Kees Tetteroo

Reageren kan hier