logo

Ik geef de camera aan Carla

Mijn liefde voor fotograferen is ontstaan in 1987. Ik werd toen bedrijfsleider in een fotozaak (1987 tot 1992) en vond dit zo leuk dat ik meteen ook een Doka (zw/w) heb aangeschaft. In 2004 ben ik overgestapt op digitale fotografie wat wel even wennen was en ik stond daar in het begin best wel een beetje sceptisch tegenover. Nu vind ik het geweldig en geniet van de ongekende mogelijkheden. Ik fotografeer met een Olympus OMD EM1 MarkIII systeemcamera.

Vogels fotograferen vind ik fantastisch om te doen. Ik  ga regelmatig naar de kijkhut de Oelemars en ben nu ook lid van Vogelwerkgroep Losser. Af en toe ben ik te vinden in een (betaalde) hut en zit daar lekker een hele dag te genieten samen met een andere fotograaf. Gezellig samen op pad met leden van FCO is ook altijd gezellig en kunnen genieten van elkaars werk. Naast dit alles fotografeer ik graag vlinders, libellen en andere insecten en een beetje avond- en landschapsfotografie. Af en toe mee naar een sportwedstrijd is echt buiten mijn comfortzone, maar geweldig om te doen. Ik vind dat ik een heerlijke hobby heb en geniet daar dagelijks van.

 

Foto 1
Deze foto heb ik gemaakt bij de Oelemars. Eindelijk twee IJsvogeltjes samen op de stok en wat is dat leuk om te fotograferen. Ik zit regelmatig in de kijkhut want wat zijn ze mooi.

Carla-Foto1

 

Foto 2
Vlinders fotografeer ik regelmatig bij het Arboretum of bij Landgoed Smalenbroek. Ook ben ik nog wel eens te vinden in een Vlindertuin.

Carla-Foto2

 

Foto 3
Opname gemaakt in Deventer. Er zat iemand naast zijn fiets op een bankje te genieten van het mooie uitzicht want ja, Deventer is echt een fotogenieke stad.

Carla-Foto3

 

Ik geef de camera door aan Karin Vogt.

Reageren kan hier