logo

Ik geef de camera aan Ineke

6 Jaar geleden heb ik een fotografiecursus gevolgd, toen nog met een geleende camera. Ik wilde eerst kijken of ik het fotograferen idd. leuk zou vinden, voordat ik een camera ging kopen. Wel enthousiast geworden en ondertussen heb ik een Canon eos 80D, waar ik graag mee op stap ga. Maar moet ook eerlijk zeggen dat ik ook wel eens een periode heb dat ik minder fotografeer. Er niet genoeg tijd voor vrij maak.

Mede daarom blij dat ik lid ben geworden van de fotoclub. Hoop hier nog veel meer bij te leren, vond o.a. de avond over high key en low key fotografie erg leuk/interessant. Maar ook van het bespreken van foto`s leer ik veel. Hoewel ik het nog wel spannend vind om zelf foto`s in te leveren.

Wanneer ik alleen fotografeer ga ik meestal voor macro foto`s:  voorjaarsbloemen, bloesem en in de herfst de paddenstoelen.

Onderstaande foto is gemaakt bij kasteel Hackfort, waar ik met 2 anderen van de fotoclub was. Erg leuk ook om samen met anderen op stap te gaan en ondertussen zijn we ook naar een vogelhut geweest. Hoop nog veel mooie foto`s te maken.

 

 

Ik geef de camera aan Christel Zum Grotenhoff

Reageren kan hier