logo

Ik geef de camera aan Irma

Ik heb mij  anderhalf jaar geleden aangemeld bij de fotoclub omdat ik mijn “huis tuin en keuken” foto’s graag wil verbeteren.

Deze actieve club lijkt mij de uitdaging te geven om meer met mijn foto’s te doen. Tijdens de, helaas door corona, nog maar beperkt gebleven clubavonden kom ik tot de ontdekking dat er voor mij veel te leren valt.

Een aantal jaren geleden heb ik een fotocursus gevolgd en daar geleerd hoe ik op de manual stand foto’s kan maken. Het bewerken van foto’s is voor mij deels nog onbekend terrein en ik hoop hier meer vaardigheid in te krijgen door het volgen van trainingen die binnenkort worden aangeboden bij de club.

Ik heb de camera doorgekregen via Erna en omdat voor velen de vakantie voor de deur staat heb ik vakantie als thema gehangen aan de drie foto’s die ik heb ingeleverd.

Ik was vorige week in de Eifel en tijdens een fietstocht  naar Kamp Vogelzang kwam ik over een brug die ik  in beeld heb gebracht, deze foto heb ik in zwart wit aangeleverd omdat dit naar mijn smaak meer contrast en diepte geeft.

 

Ook heb ik een foto aangeleverd die ik een aantal jaren geleden heb gemaakt, ook van een brug, tijdens een reis door Myanmar. Deze teakhouten U bein brug is hét symbool van Myanmar. De monniken, tijdens zonsondergang gefotografeerd, genieten ook van deze inspirerende omgeving.

 

De laatste foto heb ik ook in de Eifel gemaakt. Daar trof ik een heel veld aan met  korenbloemen. Een heerlijk zomers gevoel levert dat op.

Voor iedereen een fijne vakantie en ik geef de camera door aan Marian Leuverink.

Irma Sanderink

Reageren kan hier