logo

Ik geef de camera aan Tineke

In 2010 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. In eerste instantie werd deze hoofdzakelijk gebruikt voor vakantiefoto’s. Vooral in het begin veel uitproberen. Eerst automatische stand en daarna dezelfde foto nog eens zelf instellen. Zo leer je snel met je camera om te gaan. Deze foto met uitzicht op de Matterhorn is gemaakt bij de Stellisee (Zwitserland)

Tineke-Foto 1

 

Toen ik een aantal jaren later een macrolens had aangeschaft ging er een wereld voor mij open. Het liefst fotografeer ik vlinders, libellen en waterjuffers. Zet mij in een veldje met bloemen en ik vermaak mij een hele middag. Deze foto is van een paar jaar geleden. Deze zomer heb ik weinig macrofoto’s gemaakt. Deels te wijten aan weersomstandigheden. Veel wind of zon is niet ideaal daarvoor.

Tineke-Foto 2

De laatste jaren ga ik ook regelmatig naar vogelhutten. Ook dat is een grote passie van mij. Samen met een paar leden van onze fotoclub gezellig op pad.

Tineke-Foto 3

Ik geef de camera aan Carla Jongman.

Reageren kan hier