logo

Ik geef de camera aan Xenia

Ik vond het als kind al prachtig naar de doka te kijken van mijn oom, die bij ons woonde. Simpel gezegd: zwarte plastic plaatjes veranderden in mooie foto’s!!!! Als 11 jarige kreeg ik van mijn ouders een Agfa Clack.  Ik heb heel wat foto’s van mijn familie  hiermee gemaakt. Het kostte zo nu en dan wel wat van mijn zakgeld.

Nu jaren later fotografeer ik met een Nikon. Ik leg nog steeds graag het leven om me heen in foto’s vast, maar ik verheug me speciaal op de herfst en de winter. Ik hou van de abstractie in foto’s. Uit water en ijs ontstaan vaak de meest verrassende beelden.

De foto’s, die ik toevoeg aan mijn verhaal zijn voor mij een symbool van het jaar 2021. De winter met sneeuw, waar de verdorde bloemen prachtig een plek in hadden. Het voorjaar met z’n werkdrukte na een heftige coronaperiode en hierna de heerlijke nazomer.

 

Xenia ter Horst

Ik geef de camera door aan Cyriel Loohuis.

One thought on “Ik geef de camera aan Xenia”

Reageren kan hier