logo

LID FCO TWEE KEER EEN PRIJS BIJ FOTO REGIONAAL AFDELING TWENTE

Dat onze fotoclub geen lid meer is van de fotobond betekent niet dat leden daar geen lid meer van kunnen zijn. Zo ook Willem van Leussen. En kijk wat dat kan opleveren.

Voor de wedstrijd moet een serie van 5 foto’s ingezonden worden met een onderlinge samenhang. Bij de jurybespreking was duidelijk dat een goede serie maken erg moeilijk is.

Dit is ouder nieuws, maar misschien goed om de serie nog even te zien. In verband met Covid werd de jurering alleen online besproken.

Bij de wedstrijd Fotoregionaal 2020 afdeling Twente heeft de serie van hem de eerste prijs gewonnen. Deze serie mocht ingezonden ingezonden naar de Salon Nationaal van de Fotobond, maar heeft de eindrondes niet gehaald.

De serie heet : Nacht.

 

Bij de wedstrijd Fotoregionaal 2022 afdeling Twente heeft de serie van hem de derde  prijs gewonnen. Deze serie mag nu ingezonden worden naar Foto Nationaal, de jaarlijkse salon (expositie) van de Fotobond. Uit het grote aantal inzendingen zal de commissie maximaal dertien series kiezen. De commissie wordt samengesteld uit professionals uit de fotografiewereld. Leden kunnen alleen op uitnodiging inzenden voor deze expositie.

Dus weer afwachten.

De serie heet: Moestuinieren

 

One thought on “LID FCO TWEE KEER EEN PRIJS BIJ FOTO REGIONAAL AFDELING TWENTE”

Reageren kan hier