logo

Nieuwjaarsreceptie 08-01-2018

Klik op de foto voor slide-show

Tijdens de gezellige en goed bezochte nieuwjaarsreceptie van Fotoclub Oldenzaal op 08-01-2018 startte voorzitter Kees Tetteroo de avond met een kleine toespraak vooraf. Hierbij nam hij nog even de hoogtepunten van het afgelopen jaar door en belichtte hij de nieuwe activiteiten voor het komende jaar. Vooral het aantal clubavonden zal iets minder worden om plaats te maken voor meer actieve avonden.

Verheugend om te melden is dat weliswaar een aantal leden (2 leden) hebben opgegzed, maar daarvoor in de plaats 4 nieuwe leden zich hebben aangemeld. Twee van de nieuwe leden waren tijdens de nieuwjaarsreceptie aanwezig en stelden zich voor. Uiteraard voor alle nieuwe leden een hartelijk welkom en veel plezier binnen onze fotoclub toegewenst!

Traditioneel werden ook de winnaars van de clubwedstrijden van het afgelopen jaar bekend gemaakt. Zij kregen uit handen van onze voorzitter een cadeaucheque uitgereikt. De volledige uitslag van de clubwedstrijden kun je hier bekijken. De winnaars:

  1. Masja Floor (totaal 135 punten)
  2. José oude Lohuis (totaal 133 punten)
  3. Karin Vogt (totaal 131 punten)

Allen van harte gefeliciteerd!

Na de prijsuitreikingen werd de nieuwe website van Fotoclub Oldenzaal gepresenteerd. Joop Mazenier gaf daarbij tekst en uitleg over de werking van de nieuwe website.

Na afloop van de presentatie was er gelegenheid voor het nuttigen van een hapje en een drankje, waarbij op de achtergrond een presentatie draaide met foto's die leden speciaal voor de gelegenheid konden aanleveren.

Details

  • Van: 8 januari 2018
  • Tot: 8 januari 2018
  • Begint: 19:30
  • Eindigt: 22:30

Adres

  • De Zonnestraal - Oldenzaal