logo

Puzzeltocht 18-06-2018

Puzzeltocht 18-06-2018

Klik op de foto voor slide-show

Ook dit jaar had Kees weer een puzzeltocht georganiseerd. Maandag 18 juni 2018 werden we bij de marktsteen in Oldenzaal verwacht. Daar verzamelden zich 17 leden en Amber, die een keer wilde kijken bij fotoclub Oldenzaal. Kees legde uit wat de bedoeling was en deelde vervolgens de opdrachten uit. We gingen in groepjes van 2 of 3 leden op pad, de een links af, de ander rechts af en weer een ander middendoor. Allemaal om elkaar niet te snel voor de voeten te lopen. Toch kwamen op meerdere plekken groepjes elkaar tegen, maar dat gaf hooguit wat langere wachttijden. De opdrachten waren niet al te gemakkelijk, op elke foto moest een deel van de basiliek staan. Er moest dus worden nagedacht over compositie, lichtinval, tijd enz.

Degene die aan alle opdrachten hadden voldaan, konden huiswaarts, want helaas was er niets afgesproken over een bakkie koffie o.i.d.
Desondanks een geslaagde en leerzame avond. De gemaakte foto’s zullen worden gepresenteerd op de clubavond van 18 september. Dus tijd genoeg om ze te bewerken, d.w.z. wat belichting betreft, dus niet met Photoshop beelden toevoegen of zaken weghalen, want dat is niet toegestaan.

Details

  • Van: 18 juni 2018
  • Tot: 18 juni 2018
  • Begint: 19:00
  • Eindigt: 20:45

Adres

  • Oldenzaal