logo

Puzzeltocht 29-06-2020

Puzzeltocht 2020

Klik op de foto voor slide-show

Nadat in maart vanwege het Corona virus het land in lockdown ging, vielen uiteraard ook alle activiteiten van de FCO stil. Vanwege inmiddels steeds verdergaande versoepelingen besloot het bestuur dat de jaarlijks geplande puzzeltocht op 29 juni wel door kon gaan.

Onze voorzitter Kees had deze keer een tocht uitgezet in de binnenstad. Aan de hand van een vooraf gestuurde plattegrond (die helaas niet voor iedereen even gemakkelijk te ontcijferen was) kon de tocht gelopen worden. Gelukkig had Kees ook nog een omschrijving gemaakt waarop de 12 foto opdrachten vermeld stonden. Aan de hand van die omschrijving was de tocht redelijk goed te volgen.

Om 19.00 uur hadden zich ruim 20 leden verzameld bij de Marktsteen en nadat Kees iedereen welkom had geheten en een paar technische aanwijzingen had gegeven kon men in groepjes van 2 of 3 vertrekken. Je mocht zelf bepalen in welke volgorde je de opdrachten wilde maken.

Het doel van de opdrachten was om vooral je creativiteit te gebruiken, dus niet zomaar een standaard foto van een gebouw, gevel of voorwerp te maken, maar bewust na te denken over standpunt, compositie, belichting etc. Voor de meeste leden waren de opdrachten C en D, waarbij je een rijdende fietser en bromfietser scherp in beeld moest brengen tegen een bewogen achtergrond de grootste uitdaging.

Rond 21.00 uur was iedereen klaar met de opdrachten en kon er onder het genot van een drankje en bittergarnituur nog even gezellig bijgekletst worden op het terras van hotel ter Stege.

De gemaakte foto’s al dan niet bewerkt moeten voor 26 augustus a.s. via we transfer mailen naar kees@keestetteroo.com.

Op 21 september zullen we tijdens een clubavond de creatieve resultaten samen gaan bekijken.

Details

  • Van: 29 juni 2020
  • Tot: 29 juni 2020
  • Begint: 19:00
  • Eindigt: 22:00

Adres

  • Oldenzaal