logo

Nieuwjaarsreceptie 06-01-2020

Kerstkaart 2019

Details

  • Van: 6 januari 2020
  • Tot: 6 januari 2020
  • Begint: 19:30
  • Eindigt: 22:30

Adres

  • Oldenzaal

Afgelopen maandag 6 januari werd de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden. De opkomst was goed. Tot 20.30 uur konden we onder het genot van koffie/thee met een nieuwjaarsrolletje gezellig met elkaar bijpraten. Daarna werden we welkom geheten door onze voorzitter die tevens een aantal mededelingen had. Zo vertelde hij dat we het komende jaar weer doorgaan met de themagroepen en dat een ieder zich opnieuw in kon schrijven voor een bepaalde groep. De nieuwe rubriek ‘Ik geef de camera door aan….’ werd geïntroduceerd. Uitgebreide informatie hierover kun je lezen op onze site onder het kopje “Nieuws”. De drie thema’s voor de clubwedstrijden en de naam van het jurylid werden eveneens bekend gemaakt. Tot slot werden de prijswinnaars van het afgelopen jaar naar voren geroepen om hun prijs (een VVV bon) in ontvangst te nemen. De eerste prijs ging naar Tineke Spijker, de tweede naar Masja Floor en de derde naar Karin Vogt. Proficiat dames.

De rest van de avond konden we genieten van een aantal presentaties. Hermine en Marian lieten een prachtige dia presentatie zien van hun themagroep ‘kunst’. Naast de diapresentatie hadden ze hun ‘kunst’werken ook uitgestald en ze lieten zien met welke materialen ze gewerkt hadden om deze ‘kunstige foto’s te maken.

Felix had een fraaie diapresentatie gemaakt van zijn foto’s gemaakt tijdens zijn vakantie in Amerika.

Annette had een diapresentatie gemaakt van de foto’s gemaakt door de leden die naar De slag om Grolle zijn geweest. Helaas liep deze presentatie halverwege vast, die houden we nog tegoed.

Het was een gezellige avond en hopelijk heeft iedereen weer voldoende inspiratie om in 2020 op pad te gaan en weer te genieten van het fotograferen.