logo

Dagje Amersfoort (03-08-2019)

Amersfoort 03 augustus 2019

Klik op de foto voor slide-show

Zaterdag 3 augustus 2019 stond Amersfoort op het programma voor een bezoek. Dus dat betekende met 11 leden lekker op stap met de camera. Om 9 uur vertrokken uit Oldenzaal, waarna we een klein oponthoud kregen te verwerken in Hengelo. De deuren van de Intercity van 09:24 naar Amersfoort wilden niet openen. Na zo'n 20 minuten vertrok de trein terug naar Enschede, waarna we met de Interitcy van 09:54 wél konden vertrekken. Beetje volle trein nu, waarbij een aantal leden moest staan tot aan Deventer. Daar zou een nieuw treinstel worden voorgekoppeld.

Eénmaal in Amersfoort (rond 11:15) eerst maar een bakje koffie doen met wat lekkers erbij. Dat 'lekkers' (Appeltaart) bleek iets te weinig: de koffietent had slechst 8 stukken taart. Niet getreurd en ook opgelost. Daarna volgde een korte briefing van Kees, waarna we de stad in trokken in verschillende groepjes.

In Amersfoort bleek een kleine rommelmarkt toch wel behoorlijk interessant voor de straat-fotografen onder ons. Veel interessante mensen en ook leuke situaties. De meesten van ons zijn er dan ook behoorlijk lang gebleven. Wat later op de middag zijn we met een groep nog naar de normale zaterdagmarkt geweest. Ook daar was het leuk toeven. Kort nog een terrasje gepakt, waarna we een winkelstraat nog even "onveilig" hebben gemaakt.

Rond kwart over 3 zijn we terug gewandeld naar het station, waar we de trein van 8 voor 4 hebben gepakt. Rond 17:30 waren we weer terug in Oldenzaal. We konden terugkijken op een leuke dag, met goed weer en een hoop leuke fotomomenten.

Details

  • Van: 3 augustus 2019
  • Tot: 3 augustus 2019
  • Begint: 09:00
  • Eindigt: 17:30

Adres

  • Amersfoort