logo

Nieuwjaarsreceptie 07-01-2019

Nieuwjaarsreceptie 07-01-2019

Klik op de foto voor slide-show

Op maandag 7 januari was onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Met 26 aanwezige leden konden we spreken van een goede opkomst. Nadat iedereen onder het genot van een kopje koffie/thee/warme chocomel met een kniepertje  gezellig met elkaar kon bijkletsen, nam onze voorzitter Kees rond 21.00 uur het woord.

Hij blikte eerst terug op het afgelopen jaar waarin hij de bijzondere activiteiten en clubuitjes nog eens benoemde. Daarna gaf Kees uitleg over de themagroepen die we in 2019 willen gaan vormen. We willen het komende jaar gaan werken met verschillende thema’s zoals: sport, straatfotografie, portret, hondenfotografie, architectuur, kunst en natuur/macro. Elk lid kan zich inschrijven/opgeven voor één of meerdere thema’s. Onder leiding van een mentor (dit is een lid die bij een bepaald thema de groep aanstuurt),  kan de groep een paar keer per jaar op pad gaan om te fotograferen binnen het thema, met als doel om met en van elkaar te leren. Nadat voor iedereen helder was wat de bedoeling was kon men zich alvast opgeven voor een thema. Tot slot deelde Kees de prijzen uit aan de drie leden die het afgelopen jaar de hoogste punten hadden behaald bij de clubwedstrijden.

De eerste prijs ging naar Karin Vogt,  Annette Benneker werd tweede en Tineke Spijker derde. Alle drie winnaars kregen een VVV geschenkbon. Proficiat dames. Voor alle mannelijke leden: Zet ‘m op in 2019!

Na dit officiële gedeelte konden we genieten van een 15 minuten durende fotopresentatie gemaakt door Jos Wekking. Jos had zijn prachtige foto’s gerubriceerd in verschillende thema’s  en een toepasselijk muziekje onder zijn presentatie gezet. Complimenten, het was een genot om naar te kijken.

Daarna liet José Oude Lohuis de leden nog een kijkje nemen in het Quick 20 archief. José is wekelijks bezig  om aan de hand van oude foto’s, filmpjes, krantenartikelen uit het archief een presentatie te maken. Prachtig om te zien en knap werk.

Tenslotte kon een ieder onder het genot van een drankje en een hapje nog genieten van een serie prachtige sportfoto’s gemaakt door Kees Tetteroo.

Al met al was het een gezellige avond en we hopen dat ook 2019 voor een ieder weer een prachtig fotojaar mag worden.

Details

  • Van: 7 januari 2019
  • Tot: 7 januari 2019
  • Begint: 19:30
  • Eindigt: 22:00

Adres

  • Oldenzaal
  • Netherlands