logo

Tabletop avond 10-12-2018

Tabletop avond 10-12-2018

Klik op de foto voor slide-show

Op 10 december hadden we alweer onze laatste clubavond van het jaar 2018. Op het programma stond Table top met als thema Kerst en daarnaast stonden Jos en Kees paraat met hun laptop om allerlei vragen te beantwoorden van individuele leden die hier behoefte aan hadden.

De opkomst was goed en al gauw werden er her en der in de zaal allerlei kerstattributen op de tafels uitgestald. Sommige leden maakten gebruik van een ‘tentje’ om hun tafereeltje in op te bouwen, anderen gebruikten gekleurde doeken als achtergrond en zelfs de papieren kerstkleedjes die op tafel lagen werden creatief ingezet. Naast de meest uiteenlopende kerstartikelen werd er ook  gebruik gemaakt van (nep)sneeuw en diverse soorten lampjes. De camera’s werden op een statief geplaatst en er werd volop gefotografeerd  en geoefend met verschillende instellingen van de camera. De saamhorigheid was groot, leden hielpen elkaar waar nodig en je kon gebruik maken van elkaars spullen. Kortom een gezellige en geslaagde avond waarin enthousiasme en creativiteit de boventoon voerden.

Er zullen dit jaar vast veel mooie eigengemaakte ‘fotokerstkaarten’ verstuurd worden, al dan niet nog nabewerkt in Lightroom of Photoshop.

Details

  • Van: 10 december 2018
  • Tot: 10 december 2018
  • Begint: 19:30
  • Eindigt: 22:00

Adres

  • Oldenzaal