logo

Verslag 1e Clubavond na de vakantie 31-08-2020

Bibury
Bibury

Onze eerste clubavond zit er al weer op. Vanwege de coronaregels ging het iets anders dan we gewend zijn. We mochten naar binnen tussen 19.00 en 19.15 uur, om te voorkomen dat we in het vaarwater van een andere groep zouden komen. Maar dat ging allemaal goed. Er hadden zich 20 leden gemeld voor deze avond en de huismeester had  20 stoelen klaar gezet. Een lid kwam niet opdagen en 3 leden kwamen op goed geluk. Dit was vanavond geen probleem, omdat we een grotere zaal hadden.  Nadat iedereen een kop koffie of thee gehaald had, heb ik nogmaals benadrukt dat mailtjes goed lezen toch echt nodig was, om mogelijke teleurstelling te voorkomen. Het is op voorhand namelijk niet te zeggen of we met 20 of met 25 leden naar binnen mogen, dat hangt af van de ruimte die we krijgen. Aanmelden blijft dus voorlopig verplicht. Het kan zijn dat we misschien een of meer avonden extra een ruimte kunnen krijgen.

Daarna heeft Kees de 1e foto ketting op de kijktafels gezet. Per keer kon iemand probeert de ketting op de juiste volgorde te zetten, maar dat is niemand in een keer gelukt. Iedereen kon meedenken en zo is het uiteindelijk iedere keer gelukt de ketting te maken. Het wordt nog steeds gewaardeerd, dus ook komend jaar gaan we weer een nieuwe serie foto kettingen maken. Uiteraard komt hierover weer een mailtje, dus hou je mailbox goed in de gaten !

Vervolgens hebben we kunnen genieten van vakantie foto's. Niet iedereen had wat bij zich, maar hetgeen we gezien hebben was zeer de moeite waard. Wim liet zien hoe je met een simpele techniek hele mooie foto's kunt maken. Net schilderijen die je zo aan de wand kunt hangen.

De foto heb ik gemaakt in Bibury, zie Bibury

Details

  • Van: 31 augustus 2020
  • Tot: 31 augustus 2020
  • Begint: 19:30
  • Eindigt: 22:00

Adres

  • Oldenzaal, Breedwijs